Események

19 Apr
Öt művészeti iskola összefogásában viszik színre napjaink egyik legnépszerűbb musicaljét, a Cabaretet az oDEon egyetemi színházban. A közönségnek áprilisban két alkalommal is különleges élményben lehet része, hiszen pár napon belül két alkalommal is bemutatják a darabot. 
19 Apr
A Lippai Balázs Roma Szakkollégium szervezésében a Péli Tamás kulturális est keretében mutatják be a Sors/Képek Roma életutak dokumentumfilmen című kötetet.
17 Apr
A Debreceni Egyetem Mérnöki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézet dupla rendezvényre várja április 17-én, szerdán az érdeklődőket a Debreceni Egyetem Learning Centerbe.
16 Apr
Az Immunológia Világnapja alkalmából a terhességi immunolgia témájában rendeznek konferenciát a Debreceni Akadémiai Bizottság Székházában.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.