Díszoklevél igénylés

A Debreceni Egyetem arany, gyémánt, vas, illetve rubin díszoklevelet adományozhat annak, aki 50, 60, 65 vagy 70 éve szerezte meg az oklevelét a felsőoktatási intézményben, vagy jogelőd intézményeiben és életpályája alapján közmegbecsülésre méltó. Egyetemünk minden évben ünnepélyes keretek között kora ősszel adja át az 50 (arany), 60 (gyémánt), 65 (vas), 70 (rubin) éve végzett egykori hallgatóinak az őket megillető jubileumi díszoklevelet.

Kérjük, hogy a jelentkező jubiláns a díszoklevél igényléséhez az alábbi adatlapot legyen szíves visszaküldeni a következő postai címre:

Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar, Dékáni Hivatal

4002 Debrecen, Pf.: 400.

vagy Molnár-Daragó Nóra  (az e-mail tárgya legyen: díszoklevél).

Mellékletként kérjük csatolni a diploma másolatát!

Az igénylések beküldésére 2023 június végéig van lehetőség. Az igénylők részére 2023 augusztusában további tájékoztatást fogunk küldeni.
 

Adatlap díszoklevél igényléséhez

Egyéb tudnivalók

A diploma átadásáról az ünnepség időpontját megelőzően kb. egy hónappal korábban tájékoztatjuk az igénylőt. Ha a jubiláns az ünnepségen nem tudja személyesen átvenni díszoklevelét, akkor azt postán a megadott értesítési címre megküldjük.

A Kossuth Lajos Tudományegyetem Természettudományi Kara által kiállított diplomák alapján kérelmezett díszoklevél igényléseket a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karának Dékáni Hivatalára kell postázni (4002 Debrecen, Pf. 400.). További információ, tájékoztatás az alábbi elérhetőségeken kérhető: Kozma-Tóth Katalin (e-mail: ; Telefon: 52/512-900/63357-es mellék)

Tájékoztatás önkormányzatok részére: A DE BTK Tanácsának állásfoglalása alapján a díszoklevelet csak az egyetemi ünnepségen, vagy azt követően tudjuk postai úton a kérelmező részére átadni. 

További információ

Molnár-Daragó Nóra ügyvivő-szakértő

Szervezeti egység Debreceni Egyetem, Bölcsészettudományi Kar, BTK Dékáni Hivatal
Központi telefonszám +36 52 512 900 / 22172
E-mail
Cím 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
Épület, emelet, szobaszám Főépület (Egyetem téri Campus), 3. emelet, 335 (Igazgatási Osztály)
Weboldal

Korábbi ünnepségek galériája

Frissítés dátuma: 2023.02.06.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.